Kā skatīties Windows 10 ierīču preses pasākumu 6. oktobrī

Gatavošanās priekšsēdei, lai skatītos Windows 10 ierīču notikumu no Ņujorkas 2015. gada 6. oktobrī.

Windows 10 ierīču preses pasākums notiek 2015. gada 6. oktobrī, un tas, domājams, būs pārsteigumu pilns. Paredzams, ka šī jaunā aparatūras notikuma laikā programmatūras gigants atklās jauno Surface Pro 4, divi jauni premium klases Lumia tālruņi, ieskaitot Lumia 950 un Lumia 950 XL, Microsoft Band 2, cita starpā.



Labā ziņa ir tā, ka, ja jūs neapmeklēsit preses pasākumu Ņujorkā, Microsoft tiešraidē straumēs aparatūras notikumu, kas sāksies plkst. 10:00 ET / 7AM PT / 9AM CT / 8AM MT / 3PM BST.



Atšķirībā no Apple notikumiem, jums nevajadzēs īpašu aparatūru vai ekskluzīvu tīmekļa pārlūkprogrammu, un otrdien, 6. oktobrī, varēsit tiešraidē skatīties šo notikumu Microsoft vietne vai savā Xbox spēļu konsolē.

Aparatūras pasākuma laikā mēs gaidām, ka uzņēmums iepazīstinās ar Surface Pro 4. Iepriekšējās baumas arī liecina, ka mēs varētu redzēt jaunu 12 collu planšetdatora modeli līdzās jaunai versijai no 13 līdz 14 collām. Mēdz teikt, ka Surface Pro 4 būs neliels slānis, līdz pat 16 GB RAM, un jaunais Intel Skylake procesors.



Mēs, visticamāk, redzēsim arī divus jaunus premium Lumia tālruņus Windows 10 Mobile, un uzņēmums tā vietā ieviesīs Microsoft Band 2, kurā darbosies uz programmaparatūru balstīta operētājsistēma Windows 10.

Ja plānojat skatīties notikuma tiešraidi, neaizmirstiet pievienot šo lapu grāmatzīmēm.